вторник, 18 юли 2017 г.

Бебешките съкровища на Ивон и Катрин

Специален подарък за кръщенето на две близначки Ивон и Катрин.В малките кутийки майката ще постави скъпите съкровища на двете момиченца.

















събота, 24 юни 2017 г.

Албум юбилей 75 г.-"Книжка със скъпи образи и думи"

Албумът "Книжка със скъпи спомени и думи" е изработен по повод 75 г. юбилей на бащата на невероятната поръчителка Мария.В него са подредени запечатани моменти от живота на рожденика,както и затрогващи писма от деца,внуци и приятели.Изработен с дизайнерски хартии на IMG Vision и ScrapBerry's,крафт картон,метални елементи,елементи от бирен картон,дантела и панделки.Огромна благодарност към Мария за доверието и се надявам албума да достави огромно удоволствие на баща и.




























сряда, 17 май 2017 г.

Албум за юбилей























Албум с размер А4 изработен за 30 годишния юбилей на млад господин.Поръчител е неговата спътница в живота.Използвани са дизайнерски хартии на Stamperia,хартия имитираща кожа,дантела,зебло,дървени копчета и елементи от бирен картон за декорация.Специално изискване беше снимките да са подредени по интересен и раздвижен начин.Албума е от снимки и пожелания на 7 близки приятели на рожденика.А ето го и самия албум.Надявам се изненадата да е голяма!